Voordat de tandarts of kaakchirurg uw (laatste) tanden trekt, maakt de tandprotheticus een afdruk van uw kaak. Deze eerste afdruk wordt de basis van uw gebitsprothese, oftewel uw eerste kunstgebit.

Foto eigen gebit

Het meenemen van een foto is een goed idee als u tevreden was over uw eigen gebit. Deze foto gebruiken wij als voorbeeld om uw gebitsprothese zo natuurgetrouw mogelijk te maken. Meteen na het trekken van uw tanden gaat de tandarts of kaakchirurg uw gebitsprothese plaatsen, dus loopt u niet zonder tanden. Het lijkt misschien een vreemd idee maar de gebitsprothese werkt als een soort verband op de wonden.

Aanpassen gebitsprothese

De eerste tijd kunt u het best zacht en makkelijk voedsel eten. De gebitsprothese zal in het begin wat onwennig aanvoelen, daarbij spreekt u misschien ook anders. Deze klachten verdwijnen op den duur. Na enige tijd gaan wij uw gebitsprothese aanpassen met een zacht binnenlaagje.

Wij helpen u graag! Stel uw vraag of maak een afspraak, wij nemen dan snel contact met u op. Bel 013-5352367 of 06-20043078 voor direct contact.